Спа етикет

Елате по рано

За да извлечете максимума от Вашето преживяване, препоръчваме да пристигнете поне 15 минути преди резервацията Ви. По този  начин ще имате време да се насладите на освежаваща напитка за добре дошли и да попълните нашата здравна карта преди процедура и да направите лична консултация с терапист за предлаганите специални терапии.

Вашите ценности

Центърът предоставя индивидуални шкафчета за събличане , въпреки това  препоръчително е да не носите ценности със  себе си при посещение .

Просто попитайте

Нашият екип е на Ваше разположение. Моля информирайте ни навреме за всякакви здравословни състояния, алергии или наранявания, който биха могли да повлияят на процедурата Ви

Предварителна  резервация

Необходимо е предварително да направите  резервация за ползване на нашите спа съоръжения както и да направите предварително избор и резервация за козметичните процедури или масаж, който сте си избрали. Попитайте за условията на наемане на сауна бара  за организиране на вашето частно или фирмено събитие на  тел. 0886311785

Време за  спокойствие

Спа е спокойствие и релакс поради което спа центъра е зона без излишен шум. Моля  уважавайте спокойствието на останалите гости .

Носете усмивката си и  ….

Носенето на бански костюми в общите части в релакс зоната и кафе зоната не са задължителни. Спа центъра предлага препаски, хавлии и чехли при необходимост цената за които е 14.00 лв

Без дим и еднократно ползване

Спа центъра е среда без тютюнев дим. Цените за еднократно ползване на  сауна, парна баня и джакузи са  10.00 лв  за 20  мин

Вкусно и здравословно

Нашите гости могат да се насладят на храни и напитки от бара. позволено е  внасянето на храни и напитки  отвън . цените на  напитките и храните от бара  са на цена от 4.00лв  на артикул .

Споделете  преживяното

Можете да ни намерите в фейсбук където ще получите първи за нашите специални оферти  , интересни факти, новини и др. споделете вашите впечетления с приятели и ние ще ви подарим  ваучер за ползване на сауна безплатно .

Спа вкъщи

Продължете  изживяването си у дома с продуктите на  сезмар колекция, който са на достъпни цени и се предлагат при нас за закупуване .

Епидемична обстановка

Докато трае извънредната ситуация в обекта се допускат до 10 клиента едновременно. Работното време е плаващо като основните дни и часове на работа ще бъдат петък, събота и неделя ще работим и с удължено работно време в тези дни до 23.30 ч  Задължително е носенето на маска. Допускат се  записване на часове за домашно посещение на нашите тераписти  при условие, че поне една терапия е направена при нас в спа центъра.